ceturtdiena, 2008. gada 16. oktobris


šodien beidzot tiku pie savas jaunās, lieliskās fotokameras :). tāpēc pēcpusdienā atļāvos uz brīdi atrauties no savas jau trešo nedēļu ilgstošās, neveiksmīgās proteīna klonēšanas un iet paskriet pa tuvējo Torrey Pines rezervātu, ņemot jauniegādāto prieku protams līdzi.
vienreiz ar kolēģiem jau skrējām pa šo rezervātu/parku, bet lejā līdz okeānam tā arī neaizskrējām. tāpēc šoreiz mans mērķis bija noskriet līdz krastam un pataustīt ūdeni. vispirms aizskrēju līdz lauztajam kalnam (Broken Hill, bildē aiz manis ir neliela aiza), kur diemžēl bija strupceļš, tad nedaudz atpakaļ un pa ļoti līkločainu taku lejā līdz krastam. pataustīju ūdeni un likās diezgan silts, bet nevienu peldētāju neredzēju. tas man gan neliedza novilkt drēbes un mesties iekšā :P ..ūdens biji perfekti atvēsinošs un patīkams. tālāk gar krastu nācās skriet līdz stāvkrasta galam, tad augšā un atpakaļ uz darbu. mani diezgan pārsteidza daudzie skrējēji (kādi ~30!), kas skrēja man pretī (bija nedaudz pāri 5iem, tātad - tūliņ pēc darba), kas īsti neatbilst maniem eiropeiskajiem uzskatiem par amerikāņu dzīvesstilu. bet nu, San Diego tiek uzskatīta par vienu no sportiskākajām pilsētām asv.



p.s. tā kā ar bildi parasti var pateikt vairāk un skaidrāk, tad droši vien, ka turpmāk šeit kkas varētu parādīties biežāk. vairāk bildes būs apskatāmas šeit.

Nav komentāru: