svētdiena, 2010. gada 14. marts

vasara un o-sezona tuvojas

Kalifornija šonakt pārgāja uz vasaras laiku, kas nozīmē, ka biežāk varēšu skriet pa gaismu. izskatās arī, ka ziemas mainīgais klimats gatavojas nomainīties uz tradicionālo +25..28 °C, vismaz tāda ir nākamnedēļas prognoze :) pāreja uz vasaras laiku man asociējas ar Spring Cup, jo tieši stafetes rītā parasti bija jāpārgriež pulksteņi. līdz tam vēl 2 nedēļas. ir grūti sēdēt Kalifornijā un skatīties kā Eiropā sākas orientēšanās sezona un atceroties pagājušo gadu jāsaka, ka visgrūtāk ir online skatīties Tiomila un Jukola stafetes un iekšā just, ka tā ir tā vieta Pasaulē, kur es šobrīd gribētu būt visvairāk. kaut kā braucot uz šejieni nedomāju, ka orientēšanās būs viena no lietām, kas man pietrūks visvairāk, it īpaši tādēļ, ka tā vairs nebija mana prioritāte. laikam kļūdījos sevī. šogad mana atgriešanās Latvijā bija plānota septembrī (pēc 2 gadiem šeit), bet visvairāk tieši orientēšanās dēļ nolēmu atgriezties jau jūnija vidū, kā reiz lai paspētu uz Jukolu un Kāpu.

šonedēļ nedaudz sāp kreisā pēda, bet just to varēju tikai staigājot un lēni skrienot, tāpēc treniņus tas īpaši neiespaidoja. jau trešo reizi ar 2 nedēļu intervālu skrēju 8K stadionā. prieks redzēt, ka mans rezultāts skaidri progresē (30:40, 30:00, 29:34).
03/08-14
p. velo 45 min
o. velo 45 min
t. 2000@7:00, 3x1000@3:21
c. velo 45 min
p. 8K@29:34
s. easy 45 min
s. 14miles@6:39/mile
kopā ~7h

4 komentāri:

Unknown teica...

baigi lieliski, ja ir tāda viena lieta, kas tomēr sauc atpakaļ, kuras dēļ vērts atgriezties :) šķiet tas vēl vairāk ļaus tev to novērtēt un izbaudīt...nu to pēdu vari mēģināt arī nedaudz pastiept, bet nu ceru, ka tu atradi arī vajadzīgo smērējamo :P

Ance teica...

Nu ja tavas juutas ilgojaas peec orienteeshanaas, varbuut vismaz peeda ilgojaas peec stiepeejas un smeereetaajas! :P

kristaps teica...

Ance, tu vēlies voluntierēt?! patiesībā pēda savedās kārtībā tikpat mistiski kā izgāja, vismaz šonedēļ nesāp :)

Ance teica...

ne jau no manis bija gaadiigie padomi :P